Förhandsbetala Supportrarnas Matchprogram 2018

Nu kan du förhandsbetala Sveriges bästa matchprogram!

Det enklaste att sättet att förse sig med Sveriges bästa matchprogram inför Hammarbys allsvenska matcher på Nya Söderstadion är att förhandsbetala. Du får då matchprogrammets säsongskort och kan hämta ut ditt ex av valfri försäljare runt arenan. Du slipper kontanter eller swishbetalning. Bekvämt och smidigt!

Genom att teckna dig för förhandsbetalning och betala 450 kr blir du förhandsköpare. Matchprogrammets säsongskort skickas till dig innan premiären.

  
Finstilt: Förhandsbetalning innebär att du har rätt att hämta ut exemplar av Supportrarnas Matchprogram varje allsvensk match (cupmatcher ingår inte i detta erbjudande). Programmet fås genom att visa det kort du erhållit för någon av säljarna utanför arenan eller på det särskilda uthämtningsstället. Tänk på att programmets säljare själva är supportrar och vill se matchen, kommer du sent kan Supportrarnas Matchprogram inte garantera att du får ditt exemplar. Det finns också en möjlighet att prenumerera få programmet hemskickat i brevlådan efter match. Du som är intresserad av en sådan prenumeration kan mejla kontakt@supportrarnasmatchprogram.se.

 

 

Produkt:*2018-04-01 15:00: Supportrarnas Matchprogram 2018, Tele2 Arena
Supportrarnas Matchprogram 2018*450,00 kr
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr: (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*
allmänna villkoren